Home

We hebben een extra a-brevet praktijkexamen gepland op zaterdag 22 oktober. Meer info hier.

We hebben weer een fantasticshe zomer achter de rug. Traditie getrouw hebben we deze dan ook weer afgesloten met een funcup. We willen graag nog even alle kindjes bedanken, jullie waren geweldig. Ook een woordje van dank voor de monitoren en vrijwilligers die alles in goede banen hebben geleid, zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk! Tot snel!

 

 

Het is gearriveerd, ons nieuwe ponton. Zondag 26/6 is het met de hulp van vele handen het water in gegaan. Het zal heel de zomer dienst doen als extra aanlegplaats voor onze zeilschool en ideale plek om aanleggen op te oefenen, aangezien dit ponton steeds een hogerwal vormt

Beste Galgenweel-zeilers

Van vrijdag 1 t/m zondag 3 juli vindt op het Galgenweel de tweede editie plaats van het 'Snipe Women's European Championship'. Dit event wordt georganiseerd door SNRA, in samenwerking met de Belgische Snipe klasse.  

Momenteel zijn er reeds een 20tal boten ingeschreven uit 8 verschillende landen. Het belooft een spannende strijd te worden om de felbegeerde titel van Europees Kampioen te veroveren. 

Wat houdt dit event concreet in voor de Galgenweel-zeiler?

Je ben natuurlijk nog steeds van harte welkom om te komen zeilen dat weekend. Hou wel rekening met enkele zaken:

- Het is mogelijk dat de plaats op het middenplein en de toegangen tot de verschillende loodsen wat beperkter is. Wil je graag je boot uit de loods rijden maar staat er iets in de weg? Spreek gerust iemand van de vrijwilligers aan. Ze helpen je met plezier verder.

- Op het water willen vragen om zeker en vast niet door het wedstrijdparcours te varen. Twijfel je waar je al dan niet mag varen? Spreek iemand van de organisatie aan om je wat uitleg hierover te geven. 

- Het hele weekend zullen er hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Wees welkom om te supporteren voor onze Belgische teams, iets te eten/drinken en te genieten van de unieke 'Serious Sailing Serious Fun' sfeer.

Bij verdere vragen over het evenement, stuur gerust een mailtje naar swec2022@gmail.com

Sportieve groeten

Het SWEC-team

Dit weekend is er hard gewerkt op de club. Alle boten werden op hun nieuwe plaats gelegd en de loodsen werden volledig gekuist. Losliggend materiaal hebben we verzameld, boten die (nog) niet betaald hebben, liggen op het 3e in de Orlentloods en trailers die geen staplaats hadden, werden buiten gezet. Hebben we toch ergens een vergissing begaan? Contacteer ons op ligplaatsen@vvw-galgenweel.be voor de paasvakantie begint.

Leden-nieuwtjes
Europe Broechem / Optimist Nievdonckse / Galgenweel Midweek/ Galgenweel OBK Snipe / Broechem Q-cup
Fijn te zien hoe onze leden de naam van onze club uitdragen ! Wat tof dat jullie dat met zoveel fier
Facebook

Agenda