Vanaf 27/6 zijn er weer een aantal versoepelingen. 

Op het terrein zijn mondmaskers niet langer verplicht. Op het terras en in de kleedkamers, vragen we wel nog steeds je masker op te zetten. Ook wanneer je als ouder je kindjes komt brengen of halen van het zeilkamp.

De kleedkamers zijn weer open, evenals de douches. Als het heel druk is in de kleedkamer, wacht dan even vooraleer je binnen gaat. Je gerief kan je opnieuw in de kleedkamer laten liggen.

De zomerbar gaat weer open op woensdag- en vrijdagavond en/of op het einde van een cursusdag. Je mag tafels buiten zetten, of op de bank/trappen zitten. Wel max per 8 en op 1,5m van andere groepen! We werken volgens het take-away principe. Kom alleen bestellen aan de bar (met mondmasker) en neem de drank voor je hele groep mee.

Vanaf woensdag 7/7 gaan we opnieuw bbq'en! Je neemt je eigen eten en drinken mee alsook je borden en bestek. Dat is nieuw, maar we moeten drukte aan de afwastoog binnen vermijden. Je kan de tafels en banken onder de trap nemen, zolang je ze achteraf terug plaatst. Er mag maximum met 8 aan een tafel gezeten worden en tafels mogen niet tegen elkaar gezet worden. Een iemand kan per tafel gaan bbq'en. Voor drinken van de zomerbar stuur je ook max 1 persoon. Als je je over het terras beweegt, draag je een mondmasker, zoals in de horeca.