Home
In lijn met de verstrengde maatregelen zullen we de Antwerpse Handjes race van 31/10 schrappen. De volwassencursussen, Zeil-Mee! en Sailing Skills kunnen wel blijven doorgaan zoals ze bezig waren. Deze zondag trouwens de laatste Sailing Skills van het najaar met een goede windsvoorspelling!
Blijf allemaal zeker je mondmasker aanhouden eens je op het terrein komt, denk eraan je handen regelmatig te wassen en respecteer de social distancing.

Kom jij mee dingen naar de titel van Club kampioen VVW Galgenweel 2020? Dit jaar gaat het clubkampioenschap door op 3 oktober. Dit jaar gaan we voor een race waarbij elk boottype start in functie van de handicap. De optimisten starten als eerst, de finn's als laatste, de andere boten daar ergens tussen. Diegene die op het eindsignaal het meeste rondjes heeft gevaren wint de manche. Eerste start om 13u30. De uitslag wordt rond 18u verwacht. 

Iedereen kan deelnemen: jeugd of volwassenen, eigen boot of clubboot, ervaren of starter. Deelname is gratis. 

Om de handicaps van de verschillende boten te kunnen berekenen en om alles in goede banen te kunnen leiden vragen we om ten laatste op woensdag in te schrijven.

 

Nadat in het voorjaar elke zeilactiviteit werd stilgelegd, komt het wedstrijdseizoen stilaan terug op gang. 

Natuurlijk zijn er onze vaste waarden in het circuit. Maar we kunnen niet ontkennen dat oa. door de sailing-skills en de jeugdtrainingen, dat het aantal minnende wedstrijdzeilers in onze club groeit. 

Daarom hebben we een rubriek gemaakt om wat aandacht te schenken aan deze mensen.

 

Dit najaar organiseren we wekelijks onze Sailing Skills! Op zondag middag in september en oktober kunnen we weer samen op het water onze zeilkunsten verbeteren. We zullen splitsen in twee groepen op basis van boottype en ervaringsniveau zodat het deelnemersveld niet te ver uit elkaar ligt. Elke groep zal begeleid worden door een ervaren trainer.

De jeugdzeilschool blijft haar vloot vernieuwen. We hebben dit jaar 5 optimisten vervangen. De vervangen optimisten mogen nu dus weg. Je krijgt steeds een boot die zeilklaar is. 

Gezien het gaat om onze 5 boten in minst goede staat (herstellingen aanwezig) is de vraagprijs slechts 50 euro of gratis bij lid- en liggeld in 2021.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar loic@vvw-galgenweel.be 

Leden-nieuwtjes
Europe Broechem / Optimist Nievdonckse / Galgenweel Midweek/ Galgenweel OBK Snipe / Broechem Q-cup
Fijn te zien hoe onze leden de naam van onze club uitdragen ! Wat tof dat jullie dat met zoveel fier
Facebook

Agenda