We hebben onvoldoende medewerkers gevonden om het clubkampioenschap van 1 mei te organiseren. Wil je graag meewerken aan volgende activiteiten, laat het dan zeker weten!

 

Kom jij mee dingen naar de titel van Club kampioen VVW Galgenweel 2022? Dit jaar gaat het clubkampioenschap door op zondag 1 mei. We organiseren een alternatieve race waarbij elk boottype start in functie van zijn handicap. De Optimisten starten als eerst, de Finn's als laatste, de andere boten daar ergens tussen. Diegene die op het eindsignaal het meeste afstand heeft gevaren wint de manche. Eerste start om 13u30. De uitslag wordt rond 17u30 verwacht. 

Iedereen kan deelnemen: jeugd of volwassenen, eigen boot of clubboot, ervaren of starter. Deelname is gratis. Maar schrijf je voor woensdag 27/4 in via het formulier.

Wil je op voorhand wat trainen om op het clubkampioenschap het beste van jezelf te geven? Dan is de sailing skills op geknipt voor jou! Indien je jonger dan 18 bent, kan je ook op woensdag- en zaterdagmiddag aansluiten bij de jeugdtrainingen.