De eerstvolgende is zaterdag 17 februari, afspraak zeilklaar om 13u in ons clubhuis voor een briefing en training onder leiding van Wim Henderieckx!

Wim is zelf gepassioneerd zeiler en houder van verschillende Nationale en Internationale titels in verschillende klassen, daarnaast is hij ook actief als trainer in de europe-klasse en zeer actief in de (zeil)sport. Hij zal jullie naast een boeiende briefing ook intensief trainen op het water. Wim is steeds zeer enthousiast wanneer er nieuwe mensen interesse tonen in het wedstrijdzeilen en zal dan ook differentiëren tussen ervaren en beginnende wedstrijdzeilers. Met andere woorden, iedereen is welkom, van ervaren wedstrijdzeiler tot beginnende zeiler! De ideale voorbereiding om komende zomer de midweek-beker binnen te halen!

Programma:

  • 13h: READY TO SAIL!! Briefing in de cafetaria, Wim Henderieckx geeft een briefing op niveau van iedereen!
  • 13h30: We trekken het water op voor een training onder leiding van Wim, hierbij zal er op iedereen gefocused worden op hun eigen niveau. We oefenen op startjes, boeironding alsook wedstrijdtechnieken. We ronden de namiddag af met een klein wedstrijdje om de competitiegeest scherp te houden. 
  • 16h: Ongeveer het tijdstip dat we van het water gaan. Tijd om af te tuigen, warme chocomelk met slagroom te drinken, we geven julllie graag nog wat feedback aan de bar. En uiteraard ook even klinken op het nieuwe jaar! ;)

Data:

  • zaterdag 27 januari
  • zaterdag 17 februari
  • zaterdag 3 maart.

Deelnameprijs: 7 euro/per eenmansboot, 10 euro per tweemansboot.   
Alle VEZEGA-club leden zijn welkom!                      

                           
Zeil-je-Zelf winterpromo: -50% (reserveer je clubboot alvast via twizzit)
Laat iets weten als je komt, zet je op aanwezig in Twizzit (aanwezigheden-module in de linkerkolom) of stuur een mailtje naar loic@vvw-galgenweel.be