Op 21/12 houdt de Warmathon van Studio Brussel halt in Antwerpen. We willen graag opnieuw deelnemen met de club. Ook jij bent ten zeerste uitgenodigt om mee een aantal rondjes van 3km te komen lopen aan het St-Anna strand. 

Inschrijven doe je zelf via de website van de Warmathon. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15€ en je kiest zelf je goede doel (of het goede doel van de club, unified sailing). Lopen kan van 14u tot 20u. Vorig jaar waren we met 10 deelnemers, we willen dit graag nog verbeteren.

Aangezien we toch op Linkeroever zijn om ons warm te lopen, kunnen we ineens doorlopen naar het Galgenweel. Daar zullen we vanaf 19u de club openen en voorzien we een gezellige winterbbq met glühwein en warme chocomelk. Voor het ronde bedrag van 20€ krijg je gourmetburgers à volenté en een dessertenbuffet.

De opbrengsten zullen gaan naar Unified Sailing. Deze organisatie zal in 2019 vijf teams naar de Special Olympics in Abu 

Dhabi sturen! Eén van deze teams zijn Otto, Tim en coach Jerry. Zij zijn lid van onze club en trainen regelmatig op het galgenweel. Ook de sponsoring die ze via de warm

ste week ontvangen gaat integraal naar hun deelname aan de special olympics. 

Laat even op het inschrijvingsformulier weten of je komt, zodat wij met een 

aantal kunnen rekening houden.