Dit jaar organiseren we een speciale, extra editie van de Zeil-Je-Mee!

Wat is er juist zo speciaal aan? We gaan carnaval zeilen! Dit houdt natuurlijk in dat we verkleed gaan zeilen en we maken er een heuse carnavalstoet van. Gezien het voor velen weeral een tijdje geleden zal zijn dat er nog gezeild is, is het de bedoeling dat we rustig beginnen en na zo lang stil te hebben gelegen het zeilen weer helemaal te pakken krijgen.

 

Verloop

We beginnen de dag wat later dan gewoonlijk en spreken met z’n allen af om 13u op de club. We tuigen allemaal samen onze boten op, versieren ze gepast en gaan zo snel mogelijk het water op. (Je mag zeker zelf versiering meenemen!) Daar amuseren we ons met wat oefeningen, spelletjes en zelfs een paar grappige wedstrijdjes, zodat we 's avonds de prins en prinses carnaval kunnen kronen. Uiteraard worden de verkleedkunsten ook in rekening gebracht.

Omdat het nog altijd een beetje kouder is, vragen we je wel warme kleren aan te doen onder de carnaval outfit (of als eskimo te komen natuurlijk). We zorgen ook zeker voor warme chocomelk en ander lekkers!

Die dag is er ook een Sailing skills gepland. Ook die deelnemers mogen uiteraard verkleed komen!

 

Wanneer?

Het Carnaval zeilen zal doorgaan op 23/3/2019.
Jullie worden verwacht omstreeks 13u om te beginnen met optuigen.
Het einde van onze zeildag zal rond 17u, zijn waarna we nog 2 personen tot prins en prinses carnaval zullen bekronen.

 

Inschrijven?

Inschrijven voor het Carnaval zeilen doe je door onderstaand formulier in te vullen.

De kostprijs is €20.