Fijn te zien hoe onze leden de naam van onze club uitdragen ! Wat tof dat jullie dat met zoveel fierheid doen.

Europe Broechem

Emma Stoop, na haar tegenvallend resultaat tijdens het OBK extra gemotiveerd voor een sportieve revanche, trok samen met Mira Vanroose naar Broechem vorig weekend. 19 deelnemers, Emma 4e en 1e meisje, Mira 13e. Knappe prestaties dames, proficiat !

Nievdonckse Optimist

Mats De Bruyne, verdedigt onze kleuren in het benjamin veld van de optimisten. Mats schuift meer en meer op in de ranking van de optimistzeilers. Oh wat zien we dat graag gebeuren. Dank u wel Mats en doe zo voort ! 43e op 68 deelnemers. Ondertussen 23e in de Belgische optimistranking.

Midweek

74 verschillende zeilers namen deel aan dit criterium. Van mei tot half september, elke woensdagavond samen komen voor een wedstrijdje. Een doel, een treffen, een gezellig samen zijn. De succesformule voor een werkende mens die de sleur van de week wat wil breken met een midweek.  Door de Corona is dit jaar er maar een klassement van juli tot en met half september. Maar dat die microbe aanslaat bij onze leden is te zien aan de uitslag. Een uitslag die je vooraan in de ranking brengt als je veel meedoet. Maar liefst 5 VVW'ers halen de top 10 ! Van harte een dikke proficiat aan hen, VVW wordt gezien ! 

Einduitslag

 

OBK Snipe

 

Verschillende VVW'ers aan de start. Oa. Mira Vanroose als gelegenheidsbemanning bij Aline Bongaerts, die voor de eerste keer deelnam werd 18e.

Sam Vandormael werd eerste VVW'er op de 12e plaats. Jan Dumez 13e en Karlien Asscherix 17e. Proficiat aan jullie allemaal en dank om onze clubkleuren zo te verdedigen !

Q-cup Broechem

Maar liefst 8 deelnemers in Broechem. Wat een evolutie. Proeven van het wedstrijdzeilen. En plezier maken. Een formule die aanslaat. We hebben ons als club voorgenomen dit initiatief van de federatie te volle te ondersteunen. Onze zeilertjes werden gezien. Daar zijn we fier op.

Uitslag