Home

Om alle wedstrijden in 2021 in goede banen te leiden, zijn we nog op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen op startschip, reddingsboot of jury. Zonder diploma kan je al veel doen op het startschip of in de reddingsboot. We leiden je hiervoor op in de club. Wil je nog een stapje verder gaan, dan kunnen we je ondersteunen in de opleiding voor Race Officer of Judge.

Stuur ons een mailtje als je geïnteresseerd bent!

We organiseren in 2021 weer voorbereidingscursussen en examens voor het A-brevet. We pakken de theorie en de praktijk apart aan. Klik hier voor alle info en inschrijvingen!

Door de nieuwe richtlijnen hebben wij alle volwassencursussen stopgezet. De Zeil-mee! (jeugdtraining) gaat door voor alle kinderen van 12 jaar en jonger. Jammer genoeg organiseren we momenteel geen verdere activiteiten voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Echter is zeilen niet verboden. Iedereen is nog steeds welkom op de club om met eigen boot, of met clubboot (via zeil-je-zelf) het water op te trekken. Op zaterdagmiddagen is er steeds redding voorzien. Hou je wel aan alle corona afspraken die op het Galgenweel gelden. Hou het veilig, gezond en sportief!

In lijn met de verstrengde maatregelen zullen we de Antwerpse Handjes race van 31/10 schrappen. De volwassencursussen, Zeil-Mee! en Sailing Skills kunnen wel blijven doorgaan zoals ze bezig waren. Deze zondag trouwens de laatste Sailing Skills van het najaar met een goede windsvoorspelling!
Blijf allemaal zeker je mondmasker aanhouden eens je op het terrein komt, denk eraan je handen regelmatig te wassen en respecteer de social distancing.
Wind

 

 

Webcam - weersvoorspelling

Leden-nieuwtjes
Europe Broechem / Optimist Nievdonckse / Galgenweel Midweek/ Galgenweel OBK Snipe / Broechem Q-cup
Fijn te zien hoe onze leden de naam van onze club uitdragen ! Wat tof dat jullie dat met zoveel fier
Facebook

Agenda