Home

https://drive.google.com/drive/folders/1CsvqYP2IkBz6GnFwGggMinBM1s3-KMi1?usp=sharing

Het was gepland in het voorjaar. Door Corona zijn alle planningen wel 10 keer hermaakt. En omdat onze zeilers vrij waren, dachten we er aan om (op een week tijd) een clubkampioenschap te houden zondag 19 september.

 

 

Kom jij mee dingen naar de titel van Club kampioen VVW Galgenweel 2021? Dit jaar gaat het clubkampioenschap door op 19 september. Briefing om 13u00, eerste start om 13u30. 

Iedereen kan deelnemen: jeugd of volwassenen, eigen boot of clubboot, ervaren of starter. Gratis deelname en op het einde hotdogs!

Registratie en inschrijving ter plaatse.

 

 

De Sailing Skills zijn er weer! We organiseren alvast 2 sessies: op zondag 5 en 26 september kan je tijdens de middagen je zeilkunsten weer bijschaven onder begeleiding van onze ervaren trainers. Inschrijven op voorhand is verplicht.

Ook na de zomer kan je blijven zeilen! Onder begeleiding van onze enthousiaste monitoren starten we de jeugdtrainingen om 13u30 en zijn rond 17u klaar. Je oefent verder op technieken en manoeuvres, we testen wat verschillende boten uit en maken je wegwijs in de wondere zeilwereld.

Meer info

De Funcup is er weer! Een hele dag vol ludieke en echte wedstrijdjes om de zomervakantie goed af te sluiten. Alle jonge zeilertjes zijn welkom!

Je schrijft in in een boottype waarin je al eens een kampje volgde. Inschrijven kan hier.

Leden-nieuwtjes
Europe Broechem / Optimist Nievdonckse / Galgenweel Midweek/ Galgenweel OBK Snipe / Broechem Q-cup
Fijn te zien hoe onze leden de naam van onze club uitdragen ! Wat tof dat jullie dat met zoveel fier
Facebook

Agenda